2011. január 8., szombat

Baki csapat

Gaara
Homokfalu beli ninja. Ő is Jinjuuriki akárcsak Naruto. A Shukaku ( Egy Farkú Démon) 'birtokosa'. Nagyon erős, visszahúzodó fiú. Ha valaki harcba keveredik vele ott nincs kegyelem. Hátán hordozza ez 'tartályba' a 'varázs'homokját, amivel gyorsan, könnyedén öl. Mondhatni a Homoknak van önnáló gondolkodása vagy nem is tudom.:D (a 3.évadban ő lesz a Kazekage)

Kankuro
Ő a legidősebb. Bábmester. Kedvenc bábja a Varjú, de ezen kívül még van másik kettő Szalamandra és Angyal. Ő sem egy könnyű ellenfél, kizárólag a bábjaival harcol, akit a legjobb bábtervező, a Vörös Skorpió tervezett. [<<- ő az Akatsuki tagja Sasori-mester néven ismert(Sasori:japánul Skorpiót jelent). A 3.évadban egyszer harcba keverednek ahol majdnem sikerül végeznie Kankuróval, de végül túléli.]




TemariÓriás legyezőjével harcol, melyen 3 hold látható. Az első 'csapásnál' csak annyira van kinyitva, hogy csak az első hold látszódjon, végüla második és a harmadik csapásnál a harmadik hol is látható lesz. Ilyenkor 'eltűnik' és a levegőből támad. Az ellenfélnek a 3.holdal szemben esélye sincs. Ő "a Szelek Úrnője".

(Ezt a csapatot akár családi csapatnak is lehetne hívni, ugyanis Gaara, Kankuro és Temari testvérek. Gaara a legerősebb és lefgiatalabb, Majd Kankuro a legidősebb, és Temari "a középső gyerek")

Baki-sensei

-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése