2011. január 8., szombat

10-es csapat (Ino-Shika-Cho)

Yamanaka Ino
Az akadémián találkozik elsőnek Sakurával, ott barátok lesznek később riválisok. Azonban ahogy véget ér a chuunin-vizsga a lányok barátsága újra lángra kap, viszont a rivalizálást még mindig nem fejezik be. Ino nagyon ért a virágokhoz, okos, erős lány,(később kitanulja az orvosi technikákat is) specialitása az Elme Csere Technika.(Lényege: A használója elmét cserél az ellenféllel, ezzel iránytva őt. De ez csak akkor sikerül ha a kézjellel sikerül eltalálni az ellenfél szívét, ha ez nem történik még és úgy hajtja végre a technikát a használó elméje pár percig nem talál vissza testébe, ezzel könnyen sebezhetővé válik.Ez a technika leginkább Shikamaru Árnyék Fogó technikájával működik.)

Nara Shikamaru
Nagyon okos erős fiu, magas IQ szintjével sok mindent megold, a taktikái/tervei majdnem tökéletesek, kitűnő shougi játékos, de ugyanakkor nagyon lusta is.( Shougi: japán játék, hasonlít a sakkhoz) Specialitása az Árnyék Fogó Technika. (Lényege, hogy meg tudja formázni illetve mozgatni árnyékját. Ha ezt a technikát használja, és eléri árnyékjával ellenfelét, onnantól a 'rabjává' válik az ellenfél. Ez annyit jelent, hogy eggyüt/ugyanúgy mozognak.

Akimichi ChojiChoji nem egy nádszálvékony gyerek, de ez része specialitásának, a Testnövelő Technikának. Egyébként előtte tabu a "kövér" illetve a "dagi" szó. ( A testnővelő technika lényege, hogy tényleg megnöveli a test térfogatát ezzel élő bowling golyóváválva szószerint letarolja az ellenséget.) Choji és Shikamaru már gyerekkoruk óta barátok, így nagy a csapatban az egyetértés és kiváló a csapatmunka is.

Sarutobi Asuma(-sensei)
A 12 Ninja Őrző egyike és egyben a Harmadik Hokage fia is. Asuma jutalomként, hogy mindenki sikeresen átment a chuunin-vizsgán fülbevalókat vett emlékbe csapatának, hogy ne felejtsék el sosem, hogy ők voltak a 10-es csapat :"). Legjobb barátját(aki szintén a 12 ninja őrző egyike volt) megölte az Akatsuki. Holttestét beváltották nem kis pénzért cserébe. Asuma ahogy ezt megtudta meg ígérte a tűz templomában lévő szerzeteseknek(mivel ott élt legjobb barátja), hogy visszahozza a holtestét, hogy békés körülmények között tudják eltemetni. Bár azzal is számilnia kelett, hogy az ő fején 5millióval több volt mint barátjáén.. végül nem tudta betírtani ígéretét, őt is megölte az Akatsuki, viszont testét eltemették a csapattársai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése