2011. január 13., csütörtök

Fanfiction-Hinata vallomása



A bánat
Egy szokásos nyári napon a 8-as csapat éppen edzést tartott. Kiba és Akamaru nagyon jól elvoltak a rohangálással és Shino is a bogaraival, mindenki jól érezte magát kivéve Hinátát. Ő nagyon le volt törve és ezt Shino és Kiba is csak akkor vette észre mikor Hinata majdnem telibe dobta Akamarut egy kunaijal . Meg próbálták kiszedni belőle hogy mi a baja de csak annyit értek el hogy a lány az edzés vége előtt 1 órával hazaindult. Hazafelé Hinata találkozott Sakurával aki ugyancsak észrevette, hogy valami nincs rendben. Ezért megakarta hívni egy tál rámenre vagy csak inni egy teát hátha kitudja szedni Hinátából mi baja. De a lány nem igazán akart beszélni Sakurával. Hinatán látszott hogy nagyon nyomja valami a szívét és Sakura se tudott kiszedni belőle semmit.


Mivel Sakurának jó volt a logikája nem kellet sokat gondolkodnia ki az illető aki miatt Hinata szomorú. És Sakura tudta is hogy miért. Legutóbb mikor Hinata látta őt akkor éppen a korházban ápolta Narutót aki egy újabb szóváltásba keveredett Tsunade-samával és a végén kapott néhány igen erős pofont. Mikor Sakura Naruto szemeit vizsgálta Narutó felébredt és megpróbálta magához húzni őt és megcsókolni. De Sakura egy gyors mozdulattal a szája elé rakta a kezét és megakadályozta aztán eltolta magától és adott neki egy újabb pofont. Hinata ebből csak annyit látott a résnyire nyitott ajtón hogy Sakura ráhajol Narutora és mintha, megcsókolná ezután gyorsan letette az ajtó elé a tál ráment amit Narutónak hozott és elszaladt. A ráment Sakura fedezte fel és oda adta Narutónak és elment körülnézni de nem talált senkit úgyhogy nem törődött ezzel ezután. Hinata mikor hazaért azonnal elment zuhanyozni utána bezuhant az ágyba és elkezdett sírni, ezután nem sokkal elaludt. Másnap Hinátának nem volt semmi dolga úgyhogy úgy gondolta otthon marad, de Neji megkérte hogy vegyen neki egy pár új kunait mivel neki edzése volt Gai-ékkal. Miután Hinata megkapta a pénzt elindult hogy megvegye a fegyvereket és imádkozott hogy se csapatársaival se Sakurával ne fusson össze úgy tudta hogy Naruto még egy hétig korházban lesz úgyhogy miatta nem aggódott.
Hinata éppen hazafelé tartott a felé tartott mikor legnagyobb meglepetésére Narutó jött vele szemben a tömegből kötéssel a vállán. Hinata nem igazán akart találkozni vele de elkésett Naruto meglátta és köszönt neki.
- Szia Hinata.
Hinata nem tehetett mást hát köszönt ő is.
- Sze- Szervusz Naruto-kun.
Úgy tudtam hogy a héten még korházban vagy.
- Igen de megengedték hogy kijöjjek sétálni persze csak Sakura felügyeletével.
- Ohh,… Hinata nem tudta hogy örüljön vagy szomorú legyen örülni mert Naruto jobban van, vagy szomorú legyen mert Sakurával van és nem vele.
- És hol van Sakura?
- Megkértem hogy hozzon egy kis kaját mindjárt ideér. És te mit csinálsz itt?
- Semmit csak Neji megkért hogy vegyek neki pár új kunajt, úgyhogy és megyek is.
- Viszlát Naruto-kun.
- Szia Hinata.
Naruto meglepődött ezen a gyors távozáson de most ez nem igazán érdekelte mert éhes volt és nem akart vissza menni a kórházba mert ott állítása szerint csak moslékot ehet.
Az igazság
Mikor Hinata már épp kiért volna a tömegből szembejött Sakura egy nagy tál rámennel a kezében.
- Szia Hinata mondani szeretnék … valamit.
De mire befejezte a mondatod Hinata el is tűnt. Sakura aggódott Hinata miatt és gondolta délután elmegy megkeresi Hinatát és elmondja az igazat. Mire Sakura vissza ráncigálta a szőkét a kórházba és bezárta a szobába késő volt már úgyhogy azt gondolta holnap megy. Másnap elindult hogy felkeresse Hinátát de csak nejit találta otthon.
- Szia Neji nem tudod hol van Hinata?
- Azt hiszem hogy edzeni ment.
- Azt nem mondta hogy hová?
- Úgy tudom hogy az erdőbe a vízeséshez, de miért kérded?
- Csak beszélni akarok vele.
Viszlát Neji és köszönöm
Neji meglepődött és kíváncsi lett hogy mit akarhat Sakura a rokonától de neki ma is edzése volt. Mikor Sarkura megtalálta a Hyuugát látta hogy egy vízalapú ninjutsut gyakorol az egyik kísérlete nem sikerült túl jól és fáradtan rogyott össze a túl sok chakra felhasználásától. Mivel nagyon fáradt volt, úgy gondolta hogy pihen egy kicsit aztán hazamegy. Mikor leült pihenni hirtelen meglátta a rózsaszín hajú lányt nagyon meglepődött és hirtelen eszébe jutott mit látott tegnap előtt és most is elakart futni de túl fáradt volt.
- Szia. Köszönt Sakura
Hinata válaszképp csak bólintott.
- Én csak … azt akartam mondani hogy amit a kórházban láttál az csak félreértés volt én csak naruto szemeit vizsgáltam mikor.. itt egy pillanatra elhallgatott és úgy gondolt nem mondja meg Hinatának hogy Narutó húzta oda magához úgy hogy inkább azt mondta: Narutó felébredt és segítettem neki felülni és csak azért kapaszkodott a nyakamba mert úgy húztam föl. Hinata erre felkapta a fejét és gyorsan odafordult Sakurához.
- Ez igaz?
- Igen.
Ettől Hinata elpirult és bocsánatot kért a lánytól.
- Hinata te szereted őt?
- um hát… Hinata nem tudott mit mondani végül csak bólintott.
- Értem, akkor segítek ruhát venni hogy holnap bemehess hozzá a kórházba és elmondhasd neki jó?
Hinata kicsit megszeppen attól az ötlettől hogy be vallja szerelmének mit érez de végül is már régóta meg akarta tenni de eddig nem volt bátorsága.
Egy órával később már egy testhez álló kék felsővel, egy szép bokanadrággal és egy hasonló kabáttal mint amit Hinata genin korában hordott de ennek nem volt ujja és Sakura mondta hogy ne cipzárolja majd össze. Mikor végeztek Hinata megköszönte a segítséget és hazament. Másnap már korán reggel fent volt felöltözött készített magának reggelit és elindult a kórházba. Annyira elmeült a gondolataiban hogy majdnem nekiment Nejinek. Ezen meglepődött és azt is észre vette hogy a lány hogy kicsípte magát. Meg akarta kérdezni hogy hova megy de nem volt rá ideje mert szinte azonnal eltűnt. Szívesen megnézte volna hova megy a chunin de neki edzése volt *megint* gondolta és már most fáradt volt.



Az első csók
Mikor Hinata végre odaért a kórházhoz elbizonytalanodott de mikor meglátta a szőke haju fiút az ablakban erőt vett magán és bement a kórházba. Ott találkozott Sakurával aki felment vele a fiú szobájához és benézett az ajtó ablakán mikor meglátta hogy a fiú még mindig az ablaknál van de csak most vette észre hogy nincs rajta felső. Valószínűleg mert nyár volt és este biztosan levette-gondolta Hinata miközben fülig elpirult. Miután újra erőt vett magán bekopogott.
- Szabad mondta Naruto miután felvette a felsőjét.
- Oh szia Hinata!
- Sze- szervusz Naruto-kun. Jobban vagy? Kérdezte Hinata elcsukló hangon.
- Igen azt mondták hogy holnap után akár haza is mehetek.
- Ö-örülük.
- Milyért jöttél Hinata? Kérdezte Narutó miközben leült az ágyára és hellyel kínálta aki ettől nagyon elpirult és csak egy pár másod perccel később tudott reagálni. Leült narutó mellé az ágyra és épp kezdte volna mondani mikor egy nővér lépettbe a reggelivel. Letette az éjjeliszekrényre és ezután elment.
Naruto nem túl nagy örömmel de enni kezdett arra gondolva milyen rosszak itt az étkezések.
Hinata ettől egy kicsit elbátortalanodott de végül még egyszer belekezdett.
- Um-hát én azért jöttem hogy, hát, szóval csak azt akartam mondani hogy, hát –Hinata már majdnem kimondta amikor hirtelen kinyílt az ajtó és belépett Shikamaru és Choji akiket Narutó tegnap kért meg hogy hozzanak neki egy rament Choji már majdnem megkérdezte hogy* mit csináltok ti így egymás mellet ülve* mikor Shikamaru észbe kapott és gyorsan kitolta nagydarab csapattársát az ajtón és azt mondta hogy eltévesztette az ajtót. Narutó ezt nem értette de nem is érdekelte különös képpen mert azon járt az esze mit akarhat a Hyuuga.
- Mit akartál mondani Hinata?
- Öh hát …… semmit nem olyan fontos. Hinátának itt teljesen elszállt a bátorsága és azt mondta Narutónak hogy edzése van ami persze egyáltalán nem volt igaz. Már későre járhatott mikor Sakura bement Narutóhoz és hogy bevigye neki a vacsorát látta hogy valamin nagyon gondolkozik de nem akarta megzavarni mivel mikor Hinata ment ki a kórházból és elmondott neki mindent. Narutó hirtelen megszólalt és azt mondta:
- Sakura te nem tudod milyért viselkedett ilyen furcsán Hinata? Narutó tudta hogy Sakura nagyon rosszul hazudik és azt is tudta hogy jóban van a lánnyal.
- Nem, nem tudom. Mondta ezt Sakura nagyon magas és meglepődött hangon.
- Sakura te télleg nagyon rosszul hazudsz.
- Mi én nem hazudok.
- De, látszik rajtad. Mondta ezt nagyon szinte már idegesítően nyugodtan. A taktikája bevált és Sakura elkezdett vele vitázni és az egyik pillanatban véletlenül kibukott Sakura száján:
- CSAK AZT AKARTA ELMONDANI HOGY SZERET TÉGED!!! Ebben a pillanatban Sakura rájött hogy mit is mondott. Naruto erre nem igazán tudta mit reagáljon csak a száját tudta tátogtatni de hirtelen megkérdezte.
- Ezt honnan veszed?
Sakura nem tehetett mást már tehát elmondta az igazat.
- Ezt ő maga mondta nekem. Mondta ezt lehajtott fejjel és hozzá tette:
- De ne mond el hogy véletlenül én mondtam el kérlek. Naruto nem válaszolt semmit csak tátott szájjal nézte a takaróját. Ezt látva Sakura elment és magára hagyta a fiút a gondolataival. Narutonak most jutott eszébe az a sok pillanat amikor csak véletlenül vagy akár direkt közelebb került Hinátához az fülig elpirult vagy akár el is ájult és ez most mind értelmet nyert számára.
Mikor késő este elcsendesedett a folyosó és már csak a éjjeli műszakos nővérek voltak kint a folyósón Naruto úgy döntött hogy elmegy újdonsült szerelméhez. Úgyhogy kimászott az ablakon és fél órával később már a Hyuuga rezidencián kereste a lány szobáját. Mikor megtalálta bemászott az ablakon és csöndben odasétált az ágyhoz. Látta a lány gyönyörű idomait mivel meleg volt így a lány meg volt izzadva és hozzá tapadt a felsője. Naruto odahajolt a lányhoz de az egyik hajtincse végig suhant a kipirosodott arcán és megcsiklandozta a lány ortá aki ettől felébredt és ijedtében gyorsan elvette a kunajt az éjjeliszekrényről és a mellette álló gyomrába döfte ettől a személy ernyedten esett össze Hinata miután magához tért a rémülettől megnézte a támadónak vélt alakot és ekkor meglátta, a fiú akit mindig csodált és figyelt most a padlón fekszik eszméletlenül. Hinata nem értette mit keres itt szíve választottja de gyorsan kihúzta a kunajt bekötözte a sebet elvitte a fiút Sakurához amilyen gyorsan csak tudta. Az orvosi ninja ellátta a sebet és bevitték a korházi szobájába letették az ágyra és Hinata épp el akarta mondani mi történt már amennyit tudott de Naruto ekkor felébredt és hallotta miről van szó úgyhogy elmondta mi történt. Hinata ekkor nagyon elszégyellte magát csak meg akarta csókolni de ő meg leszúrta.
- Naruto-kun én nem tudtam hogy szóval én csak... megtudsz bo
De Hinata nem tudta befejezni a mondatot mivel Naruto magához húzta és megcsókolta. Hinata először meglepődött és nem tudta mit tegyen de végül vissza csókolt és élvezte a pillanatot. Ez így ment néhány percig és mikor abbahagyták Hinata megszólalt:
- Szeretlek erre a fiú megint meg csókolta és ezt Hinata úgy fogta fel én is.
Ezután Sakura magukra hagyta a párt és leült kint. Miután a lány kiment Hinata belekezdett abba amit mondani akart.
- Naruto, emlékszel mikor azon a küldetésen voltunk amin elakartuk kapni azt a nyomkereső bogarat Shino-val és Kibá-val?
- Igen de miért kérded?
- Emlékszel hogy az egyik este azt mondtad láttál egy gyönyörű lányt a vízesésnél?
- Igen
- Akkor mondta valaki rám először hogy gyönyörű vagyok és ez jól esett akkor is ha nem tudtad hogy én vagyok az.
- Az te voltál? Ekkor Naruto teljesen elpirult arra gondolva hogy meztelenül látta a lányt. Ekkor hinata hirtelen megcsókolta és így telt az este hátralévő része.

Hyuuga Hizashi
A hyuuga rezidencián Neji hallot valamit és megkereste a hang forrását eljutott Hinata szobájához, kopogott semmi, megint ugyanaz. Ekkor benyitott és meglátta a vért a padlón. Felverte az egész családot akik egész este keresték a város körül de nem találták, mire megtudták hol van a lány reggel lett. Hinata nem tudta hogy apja és unokatestvére erre jön és nem is gondolt arra hogy nem hagyott semmilyen üzenetet. Csak a szőke fiú járt az eszében. Hinatat éppen megölelte Naruto mikor benyitott a Hyuuga család feje Hyuuga Hizashi. Ettől a pár zavarba jött és hirtelen elengedték egymást és elpirulva gondolkodtak hova nézzenek egymásra vagy Hizashira végül megállapodott a szemük Hinata apján. Ekkor Narutó megpróbált felállni de éles fájdalom hasított a hasába és vissza esett ezután megpróbálta még egyszer Hinata ezt látva segített szerelmének és meglepetten tapasztalta hogy csak azért akart fölálni hogy térdre borulhasson. A Hyuuga család feje először leakarta szidni lányát amiért minden szó nélkül elment otthonról de Naruto ezt megakadályozta úgy hogy fölállt és nem engedte hogy oda menjen a lányhoz. Ezután mindent magára vállat elmondott mindent és azt is hogy Hinata csak segíteni akart neki. Ezután persze Hinátát az apja kiküldte és ezt mondta a fiúnak:
- Ha csak egy szóval is megbántod a lányom vagy csak egy haja szála meggörbül miattad biztosítalak többé nem fogsz besurranni senkihez a saját lábadon. Ebben a pillanatban Naruto megígérte hogyha bármi történik szerelmével elmegy és ellenkezés nélkül kiállja a rá kiszabott büntetést. Ezen még ő maga is meglepődött de nem vonta vissza szavait és ezt is megígérte:
- Akár az életem árán is de megvédem. Ezután Hizashi csak bólintott egy aprót és távozott. Ezután Neji is bejött mögötte Hinátával és ő is meg akarta fenyegetni Narutot de Hinata kitessékelte őt a szobából.

Egy felejthetetlen éjszaka(18)
Hinátának ezek után Sakura elmondta hogy kell ellátni a sebet. 2 nap múlva haza engedte Narutot de csak azzal a feltétellen hogy Hinata minden nap újra kötözi a sebet és bekeni gyógyító kenőccsel. Ennek Hinata örült de szégyellte is magát hogy olyan mély sebet okozott.
Örült mert így minden nap volt oka hogy elmenjen a fiúhoz. Általában úgy teltek el a napjaik hogy reggel Hinata ellátta Naruto sebét azután lementek sétálni. A hír gyorsan terjedt a faluban mivel Ino miután hallotta Sakurátol szétkürtölte mindenkinek. Aki nem hitt neki annak nem volt nehéz kiderítenie mivel Ino azt is kiderítette hogy a pár sötétedéskor mindig a folyóparton üldögél. Egyik nap Choji, Ino és persze Shikamaru Ino kötekedése miatt figyelte a párt mikor Naruto észrevette őket és úgy hogy Hinata ne vegye észre elvett tőle egy kunajt és azzal majdnem levitte Ino kezét. Ezután senkinek nem volt túl nagy kedve leskelődni utánunk. Egyik nap Hinata elég soká maradt és Naruto azt mondta hogy ma aludjon nála. Ennek a lány örült d egy kicsit megrémült mert félt hogy a fiú közeledni próbál majd és ő elutasítja ettől pedig lehet hogy romlik a kapcsolatuk. Amíg Hinata fürdött Naruto elővette neki az egyik felsőjét és egy nadrágot hogy a lány tudjon miben aludni. Mikor a lány kész volt Naruto elment fürdeni ő is addig Hinata felöltözött. Mikor Naruto kijött csak ámuldozni tudott mennyire jól néz ki a lány. Mikor lefeküdtek Naruto magához húzta szerelmét átölelte ettől Hinata kicsi megijedt de mikor látta hogy Naruto ezután nem csinál semmit megnyugodott és megfordult és megcsókolta. Reggel Hinata ébredt fel először *Kibogozta* magát az ölelő kezekből és reggelit készítet. Ezután egy csókkal felébresztette szerelmét megreggeliztek Hinata ellátta Naruto sebét és elindultak a Hyuuga rezidencia felé hogy a lány engedélyt kérjen apjától hogy ezentúl a fiúnál lakhasson. Ezt Hizahi nem vette túl jó néven de azért belegyezett. Hinata összeszedett néhány ruhát és elindultak Naruto lakására hogy letegyék. Miután végeztek lementek a faluba és Naruto meghívta barátnőjét egy ramenre. Sakura látta őket és mivel már több napja nem beszélt Hinátával ezért miután narutóék hazamentek leszólította a Hyuuga lányt mielőtt bement volna.
- Szia Hinata!
- Szia Sakura.
- Na mi történt mesélj.
- Hát semmi csak Naruto megkért hogy lakjak nála.
- Beleegyeztél?
- P-persze.
- Ez csodás Hinata. - Most mennem kell. Miután Hinata elköszönt Felment és meglepetten tapasztalta hogy a vacsorája kint van az asztalon és Naruto nagyon unatkozott. Mikor meglátta a lányt felvidult és miután őis elkészült lefeküdtek aludni. Másnap nem történt semmi azon kívül hogy mikor Naruto Neji szeme láttára csókolta meg Hinatát annál felment pumpa mert nem akarta hogy egy ilyen *béna alak legyen a rokona* és majdnem eltalálta a fiút egy kunajal de Hinat még időben észrevette és elrántotta előle a fiút. Ezután kábé 4 nappal Hinata épp zuhanyozott mikor Naruto véletlenül benyitott. Ekkor teljesen elpirult, nem látta a lányt mert a zuhany függöny el volt húzva. A lány mikor meghallotta hogy valaki bejött azonnal kinyúlt a függöny mögül és magára csavarta a törölközőt. - Bocsi .. én nem akartam véletlen volt én csak… Azzal kiment és becsukta az ajtót. Mikor lefeküdtek Hina észrevette hogy Naruto lassan húzza la a felsőjét ettől kicsit megremegett ekkor Naruto észbekapott elrántotta a kezét és azzal az indokkal hogy szomjas kiment a konyhába. Mikor visszaért lefeküdt szerelmének háttal így most háttal feküdtek egymásnak. Hirtelen Naruto érezte hogy Hinata megfordul és most ő kezdte lehúzni Naru pólóját. Mikor teljesen lehúzta akkor a fiú megfordult és ő is folytatta amit abbahagyott. Ezután elkezdte csókolgatni a lány nyakát és egyre haladt lejjebb. Mikor a lány melleihez ért elidőzött ott egy ami halk sóhajokat csalt ki a lányból. Haladt lejjebb és már a nadrágot is levette a lányról mikor Hinata hirtelen magára rántotta és megcsókolta. Ezután ő került fölülre és azt csinálta amit a fiú. Mikor odaért Naruto férfiassághoz finoman elkezdte csókolgatni és miután elég merev lett a szájába vette és úgy kényeztette a fiút. Egyszer csak Naruto férfias nyögésben tört ki és beleélvezett a lány szájába. Ő érezte a keserű semmihez sem hasonlítható ízt de azért minden lenyelte. Naruto érezte hogy mist rajta a sor úgyhogy megragadta a lányt és leteperte úgyhogy most ő volt fölül lassan az ujjával simogatta a lány csiklóját és közben a melleit nyalogatta mikor érezte hogy a lány felkészült lassan belehatol miközben forrón megcsókolta érezte hogy a lány megremeg az új érzéstől és megállt mikor érezte hogy szerelme hozzászokott az új érzéshez elkezdett mozgolódni benne miközben még mindig forrón csókolta. Mikor a levegőhiány miatt végre elváltak egymás szájából Naruto újra a lány melleit kezdte nyalogatni. Hinata érezte hogy nemsokára elér a csúcsra és látta ezt Narutón is. Ezután nem sokkal Hinata nyögött egy hatalmasat és ezután Naruto is. Hinata érezte hogy a meleg érzés szétárad a testében. Ezután Hinata Naruto mellkasára rakta a fejét a fiú magához húzta megcsókolta és elaludtak.
Másnap reggel Naru ébredt fel először és gondolta megfürdik és megcsinálja a reggelit. Mikor kész volt kedvesét egy csókkal ébresztette aki miután kész volt a fürdéssel meglepetten látta hogy párja az ágyon ül és nagyon elvan mélyedve a gondolataiban.
- Min gondolkozol ennyire Naruto.
- Hinata ugye tudod mit csináltunk az este?
- P-persze hogy tudom nem vagyok kislány. Pirult el Hina. - Mivan végig akarod nézni ahogy felöltözöm vagy kimész végre?
- Azután amit tegnap csináltunk mér ne? Ekkor Naru arcán egy hatalmas perverz mosoly vette birtokba.
- NARUTO!!
- Jó kimegyek. De este akkor is elkaplak. És megint kiült a perverz mosoly az arcára.
- Kevesebb időt kéne töltened Ero-seninel.
Naruto ezt halva sértődötten távozott és kint tálalta a reggelit. Miután megreggeliztek elmentek a kórházba mert Narutonak most kellet kontrollra mennie. Sakura látta hogy a pár nagyon mosolyog és nem nagyon tudta vizsgálni Narutot mert zavarta Hinata egyfolytában nézése. Mikor kész volt azt hazudta Narutonak hogy el kell menjen pár papírér és intett Hinatának hogy menjen ő is. Hinata nem nagy örömmel de kiment.
- Na mesélj mi volt. Mit csináltatok hallottam a hangod este mikor arra mentem haza.
Hinata erre teljesen elpirult és nem mert Sakura szemébe nézni.
- Csak nem? Erre a kérdésre Hinata majdnem elájult.
- Áhh az a perverz kölyök tudhattam volna hogy előbb utóbb letámad. Hinata erre a mondatra végre magához tért és elkezdte védelmezni szerelme becsületét.
- N-nem Naruto-kun nem tenne olyat amivel megsérthet.
- T-te kezdeményezted?
- Hát igazából nem de amikor meglepődtem abbahagyta és én azután….szóval…hát
- És ma is?
- Hát… szóval… nos. Ezután visszamentek Naruto-hoz. Hinata és Naru elindultak haza de Sakura még utánuk szólt: - Jó szórakozást Hinata!! Naruto ezt nem értette de nem is érdekelte különös képpen.

1 megjegyzés:

  1. tetszik a blogod ezért adok neked egy díjat, ha érdekel menj fel a http://teffany-kalandos-elete.blogspot.hu

    VálaszTörlés