2011. január 8., szombat

Gai csapat

Tenten
Általában nem használ ninjutsukat. Igazi fegyver szakértő, állítólag sose téveszt célt. Szerelmes csapattársába Nejibe, bár ezt nem nagyon mutatja ki. Erős, okos lány.

Rock Lee
Csak a taijutsukhoz ért. Szintén rivalizál társával Nejivel, bár köztük nem annyira nagy ez mint Narutóék között ugyanis Neji lenézi Lee-t nem gondolja komoly/méltó ellenfélnek. Lee mindenképpen leakarja győzni Nejit ezért folyton csak edz, lábszárvédőjébe is sújokat tesz. (Tentennek ezzel már az agyára megy). Beceneve a 'Bozontos Szemöldök" vagy csak "Szemöldök", ezt a nevet Naruto adta neki. Külsőre ugyan olyan mint Gai-sensei csak kicsit alacsonyabb. Lee igyekszik minden tanácsát megfogadni sensei-ének, hogy minnél hamarabb fejlődjön és legalább sensei-je elismerje.

Hyuuga Neji
Ő a Hyuuga klán 'fő ágán született'. Mindig nagy elismerést kapott, és büszke volt, aki a mestere lehetett. Neji sokmindenkit lenéz azért, mert a byakuugan birtokosa és használója. Tény, hogy tényleg ügyesen és okosan bánik a byakuugannal, de ettől még nem legyőzhetetlen. Ezt bizonyítja, hogy Naruto a chuunin-vizsga 3.fordulójában legyőzi Nejit(mindenki nagy meglepettségére).

Maito Gai
Szintén olyan bozontos szemöldök és ébenfekete hajkoronája van mint Lee-nek. Nem telt el ugy epizód, hogy egy nagy fényes fogsor villantást ne láttunk volna tőle. Nagy riválisa Kakashinak a Másoló Ninjának.
Kiváló sensei, bár néha az ember idegére megy-.-"" de azért jófej.:D

1 megjegyzés: