2011. január 8., szombat

7-es csapat

Uzumaki Naruto
Csecsemő korában Konohát megtámadta a Kilencfarkú Rókadémon(Kyuubi) és a Negyedik Hokage nem látott más megoldást, minthogy egy átokpecséttel újszülött fiába zárta a Kyuubit, ezzel életét adva a faluért. Naruto ahogy nőtt, egyre csak lenézték, hanyagolták és különcként kezelték, mert mindenki tudott a benne lakozó démonról, csak ő maga nem. Gyerek kora nagy részét egyedül élte le, mígnem azt a célt tűzte ki magának, hogy ő lesz a következő Hokage. Így hát bejelentkezett az akadémiára és nem sokára rengeteg barátot szerzett maga mellé. Természetesen riválisa is lett. Uchiha Sasuke. Sasukét a lányok körülrajongták Narutóval ellentétben... De ahogy halad a történet úgy nő és fejlődik vele Naruto is egyre izgalmasabb és veszélyesebb kalandokba akadva.

Uchiha Sasuke
Sasuke majdnem teljes klánját 'kiírtotta' testvére Uchiha Itachi. Tudni illik az Uchiha klán a Sharingan-ról ismert, mely egy másoló technika, több fajtája is létezik. (Lényege, hogy lemásolja az elenség technikáját, majd az ellenség ellen fordítja azt. Ez a technika a szemben 'van'.) Sasuke elhatározza, hogy beiratkozik az akadémiára, hogy erősebb legyen, és megölje fivérét Itachit. (itt találkozik Sakurával és Narutóval, ahol majd egy csapatot fognak alkotni) Sasukét folyton körül ugrálják a lányok, de ő ügyet sem vet rájuk.. csak a célját tartja szem előtt.

Haruno Sakura
Sakura barátok nélkül került az akadémiára. Elsőre mindenki csúfolta magas homloka miatt, de találkozott egy Inoval nevű lánnyal aki kiált melette és hitt benne. Viszont amint kiderült, hogy Sakura és Ino is szerelmes Sasukéba egyből kialakult közöttük egyfajta rivalizálás a fiúért. Sakurából idővel kitűnő ninjanő lett.( Erős és jártas az orvosi ninjutsukban. De ez csak a 3. évadban..) [...]

Hatake Kakashi (-sensei)
Tizenhárom évesen Kakashi elérte a jounin rangot. Jutalmaként vezethette csapatát egy szabotázsküldetésen, ahol egy hidat kellett felrobbantaniuk, hogy az Iwagakure erők ne törhessenek be a Fű országába. Röviddel a küldetés kezdete előtt Kakashi egy csapat ellenséges nindzsával és annak klónjaival találkozott. Kakashi úgy látta, hogy itt az idő kipróbálnia új technikáját, az Ezer madarat, de nem tudta megtalálni az igazi ellenséget a klónok között. Miután Kakashi vállát megvágta egy nindzsa a kavarodásban, a Negyedik Hokagénak kellett megmentenie. A Negyedik Hokage szigorúan a lelkére köttötte, hogy soha többé ne használja ezt a technikát. Később, mikor a Negyedik Hokage elment a frontra, Kakashi csapattársát, Rint foglyul ejtette az ellenség. Obito meg akarta menteni, de Kakashi a küldetésre koncentrált, mivel nem akarta ugyanazt a hibát elkövetni, mint az apja. Bár Kakashi abban hitt, hogy meg kell csinálniuk a küldetést, Obito végül meggyőzte, hogy apja helyesen cselekedett, így Kakashi is csatlakozott a megmentéshez. Rin megmentése során Kakashi elveszti bal szemét az ellenséges nindzsa támadása miatt. Hogy megvédje Kakashit, Obitónak sikerül felébresztenie a Sharinganját és megölni támadójukat. Nem sokkal Rin megmentése után Obito ismét megmenti Kakashit azzal, hogy arrébb löki az ellenség szikla-kimozdító támadása elől, de ő maga összezúzódik közben. Ahogy haldoklik, Obito ráveszi Rint, hogy ültesse át a Sharinganját Kakashi sérült bal szeme helyére, így 'létrehozva' Kakashit, a Másoló Nindzsát. Kakashi sosem engedett át egy csapatot sem 'csengős tesztjén', csak a 7-es csapatot. Kakashi egyedüli csapata ez, amelyik rájött, hogy a csapatmunka és a bajtársunk élete a legfontosabb (ezt Kakashi is csak azon a bizonyos küldetésen értette meg)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése