2011. január 9., vasárnap

Hebi

Hebi/Taka



A Hebi-t Sasuke alapította miután megölt Orochimarut. A Hebi célja elpusztítani Uchiha Itachit. Sasuken kívül még 3 ember tagja a Hebi-nek.
Ők mind egykor Orochimaru oldalán álltak/álnak. Majd a Hebi nevét Sasuke megváltoztatta Takara mivel "bevégezte küldetését" a csapat. Sasuke közben rájön az igasságra Itachival kapcsolatban és így bosszút akar állni Konohan. Jelenleg az Aktsukival szövetkezett és Konoha vezetőségét készülnek lerohanni.

Tagjai:

Sasuke Uchiha

A Hebi alapítója. Rideg természet van. Nem sokat változott a viselkedése. Nagyon
nem szereti, hogyha Karin rá mászik. Rengeteget fejlődött. A Sharingan és a Chidori mesterévé vált. A Chidorit még a testében is tudja már áramoltatni. Nagyon gyors lett.

Karin
Karin régen az Orochimaru által vezetett börtönök vezetője volt. Totál oda van Sasukeért.Igyekszik minél több időt együtt tölteni vele, bár Sasuke mindig lerázza. Nagyon kifinomult chakra érzékelőképessége van. Sasuke általában őt küldi felderítésre, késségei miatt. Azt is észreveszi, hogyha követik őket. Suigetsut rühelli. Állandóan veri szerencsétlent.

Juugo
Orochimaru belőle fejlesztette ki azt a mérget, amit átokpecsétként ismerünk. Nagyon nyugodt és békés természetű.De ha felpörög, akkor halálos ellenfél. Nem tud leállni. Mikor először találkozott Sasukeval akkor nem akart vele menni, mert félt, hogy megint ölni fog. De Sasuke megígérte neki, hogy meg fogja akadályozni, hogy az, bekövetkezzen.

Suigetsu

Roppant érdekes figura. Állandóan bosszantja Karin-t. Zabuza kardját használja. Karja vastagságát meg tudja növelni. Nem szereti, hogy Sasuke parancsolgat neki. Ő volt az első akit Sasuke beválasztott a Hebi-be. Meg akarja szerezni Kisame kardját is a Samehade-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése