2011. január 8., szombat

Konoha Kunoichi-ei

Név: Ino Yamanaka
Rejtett falu: Levél
Klán: Yamanaka
Csapattársai: Shikamaru Nara & Choji Akamitsi
Csapatvezetője: Asuma Sarutobi
Vetélytársa: Sakura Haruno
Ino is szerelmes Sasuke-ba ezért vetélytársak lettek Sakura-val pedig ők régen barátok voltak! Ino kiskorában adott egy piros szalagot Sakura-nak hogy ne rejtse a fufruja alá a homlokát hanem kösse fel.Mivel Sakura-nak magas homloka volt. Nagyon jó barátok lettek de amikor Sakura megtudta hogy Ő is szerelmes Sasuke-ba vetélytársak lettek!
vissza a címoldalra


Név: Sakura Haruno
Rejtett falu: Levél
Csapattársai: Naruto Uzumaki & Sasuke Uchiha
Csapat vezetőlye: Kakashi Hatate
Vetálytársa: Ino Yamanaka

Ő a csapat 3.tagja!Elég törékeny ,szende kislánynak tűnhet,de harmuk közül Ő a legghirtelen haragubb és talán a legveszélyesebb is.Sokáig kivülállónak érzi magát mert nem nagyon tud segietni a két fiunak.A Chakra irányitásában lepipál mindekit és az esze sem az utolsó! Fizikai erővel is megáldotaa a sors,főleg hogyha Chakra-val kombinálja!Tsunade orvosi ninját farag belőle igy új feladatokat kap és igy többet segithet a fiuknak is.Oda van Sasuke-ért, és azért vetélytársak Ino-val!

Név: Hinata Hyuuga
Rejtett falu: Hyuuga
Klán: Hyuuga
Csapattársai: Kiba Inuzuka & Akamaru & Shino Aburame
Csapat vezetőlye: Hyuuhi Kurenai
Vetélytársa:"Neji Hyuuga"
A Hyuuga Klán örököse,Hiashi Hyuuga nagyobbik lánya.Hinata különleges képessége a Byakugan vérvonal képesség (kekeei genakai),ami képes meglátni az ellenség gyenge pontjait,valamint szinte mindenen képes átlátni,és képes kiszurni a legapróbb célpontot is.Hinata gyermekkorában egyfolytáan edzet az apjávak, aki szigoruan nevelte.Nem ápol jó kapcsolatot unakatestvérével Neji Hyuugaval.Apja lemondott Hinata-ról és átadta Yhuuhi Kurenai-nak hogy képezze ki.Azért mondott le róla mert hugában Hanabiban sokkal több képességet vélt felvedezni.Hinata a 8-as csapat csöndes,visszahúzódó de kedves,segitőkész lány tagja lett.Már kiskora óta zerelmes Naruto Uzmaki-ba,de nem meri neki elmndani ,illetve mindig elárul ha Naruto túl közel kerül hozzá.

Név: Sabaku no Temari
Rejtett falu: Homok
Csapattársai: Sabaku no Gaara & Sabaku no Kankuro
Csapatvezetője: Baki
,Hajszine:Szőke
Szemszíne:Fekete
Életkor:14
Súly:45 kg
Homok ninja.Csapattársai a saját öccsei: Sabaku no Kankuro és Sabaku no Gaara!Hármojuk tanára:BakiNagyon határozott, és kemény!Egy legyezővel harcol amivek a szelet irányitja.Nagyon erős de túl biztos a dolgában ennek köszönhetni a vereségét Shikamaru Nara ellen aki feladta a külzdelmet és igy nyert Temari!Centire pontosan ki tudja mérni a távot közte és ellenfele között!Közel harcban nem jo a közel harcot szereti!Minden ellenfelével lekicsinylően és csúnyán beszél!
Egy aranyos.fehér vadászgörényt tud megidézni

Név: Ten Ten
Rejtett falu: Levél
Csapattársai: Neji Hyuuga & Rock Lee
Csapatvezetője:Gai Maito
Gai csapatának lány tagja. Tenten kiválóan dob célba, a dobófegyverek specialistája és társai szerint sohasem téveszt. A chunin vizsgán azonban megbukott. Tenten a TaiJutsu használta a chunin vizsgán és csak az ikersárkány jutsu volt a egyetlen ami Ninjutsu volt. Legnagyobb hibája az hogy csak a fegyverekre támaszkodik. Ő a csapat egyetlen tagja, aki nem veszi halál komolyan a kiképzést. Ő nem dolgozza halálra magát, mint a többiek. A shippuenben már egyre több ninjutsut használ. Igaz megmarad a tekercseknél, de már egészen másmilyeneket alkalmaz. Valószínűleg nem közömbös Neji iránt, mert mindig segít neki a kiképzésekben és dicséri a tudását. Tanítója Gai egy évig visszatartotta a csapatot a chunin vizsgáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése