2011. január 8., szombat

8-as csapat

Aburame Shino
Shino klánja nagyon érdekes.. ehhez kapcsolódik majd a 'bogaras' beceneve is. Az Aburaméknek csecsemő korukban a bőrük alá ültetik a bogarak lárváit, melyek ha kikelnek hordozójuk chakrájával táplálkoznak majd, de cserébe védelmezik hordozójukat. Shino egy titokzatos fiú, folyton eltakarja arcát, így nehezen felismerhető, de emelett nagyon erős és megfontolt.


Hyuuga Hinata
Hinata a Hyuuga klán egyik 'mellékágán született'. Első mestere nem látott benne semmi reményt annak ellenére, hogy képes használni byakuugan
t. (ez egy olyan képesség mellyel csak a Hyuuga klán rendelkezik. Lényege, hogy ezzel látják ellenfelük chakra áramlását és chakra pontjait. Mivel tudják, hogy hova üssenek könnyedén letudják győzni ellenfelüket. Ugyanis ha eltalálnak egy chakrapontot ott leáll a csakra áramlás ezzel rövid időre megbénítható a támadó/ellenfél). Hinata bejelentkezik az akadémiára, hogy még erősebb legyen, de ökzben megismerkedik Narutóval akibe szerelmes lesz. Hinata folyton elpirul vagy elájul ha Narutóval szembekerül, de a fiú még így sem veszi észre mit érez iránta Hinata.

Inuzuka Kiba (és kutyája Akamaru)
Az Inuzuka klán minden tagjának van egy kutyája melyet még születésekor kap és így együtt nevelkednek fel. Kibának kitűnő a szaglása akárcsak kutyájának. Mindketten erősek és kiváló ninja illetve ninja kutya. Remek társak, mindig együtt vannak. Az anime elején Kiba még a fején hordja Akamarut de ahogy telik az idő, Akamaru egyre csak nő, míg végül fordul a kocka és Kiba utazik Akamaru hátán.

Yuuri Kurenai (-sensei)Az egyetlen női sensei.Imádja a virágokat, a történet során is sokszor látjuk virágcsokrokkal, vagy éppen virágot öntözve. A történet elején románcba keveredik az egyik Sensei-jel Asumával, de a 3. évadra ez a románc házassággá alakult, és még gyereket is várt Kurenai, azonban Asuma a gyerek 'érkezése' előtt meghalt egy küldetésen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése