2011. január 8., szombat

A Fontosabb Klánokról Röviden

SENJU
Tagok: Senju Hashirama (Shodaime, elhunyt), Nidaime (lil bro, elhunyt), Tsunade (Godaime, nagy lánya).
Senju volt a legerősebb ninja klán a múltban, együtt Uchiha. úgy döntöttek, hogy békét és épít a falu együtt, ami későbbi nevén Konohagakure. Senju Hashirama ekkor választották az első Hokage, aztán lil bro követte útját lett a 2. Hokage. Hashirama volt az egyetlen, aki tudott ellenőrzési bijuu. Még van egy nagy titkot Senju, és Uchiha ami vezet Konoha a pusztulásba a jövőben.

UCHIHA
Tagok: Uchiha Madara (alapító, elhunyt), Uchiha Fugaku (apja, elhunyt), Mikoto Uchiha (anyja, elhunyt), Uchiha Itachi (fia, elhunyt), Uchiha Sasuke (fia), Uchiha Shisui (unokatestvére, elhunyt), Uchiha Obito (relatív, elhunyt).
Kekkei Genkai: Sharingan
Hiden: Katon (Tűz elem)
A legismertebb klán Konoha, mert a félelmetes képességek és tragikus sorsát. Az Uchiha ichizoku van kihalásához, mert már csak 2 tag maradt életben után a népirtás irányították a Uchiha Itachi. Azonban a titok derült ki az Uchiha Madara aka Tobi, hogy Itachi csak azt tette, az ő feladata a Konoha vének. Mégis úgy tűnik, a tragédia tovább él, mint Sasuke elárulta Konoha után Itachi halála Sasuke úgy döntött, hogy csatlakozik Akatsuki.

HYUUGA
Tagok: Hyuuga Hizashi (apja, elhunyt), Hyuuga Hiashi (nagybátyja), Hyuuga Neji (fia), Hyuuga Hinata (unokatestvér), Hyuuga Hanabi (unokatestvér).
Kekkei Genkai: Byakugan
Hiden: Jyuken
a 2. legerősebb klán Konoha után Uchiha. A Hyuuga Ichizoku van osztva 2, azaz Souke (fő családi) és Bunke (ág család). azok, akik születtek először fog tartozni a Souke, miközben a később a Bunke. Például, Hinata tagja Souke időközben Neji van Bunke mert Hinata apja született korábban, mint Neji apja. azok, akik tartoztak Bunke kell védeni a Souke, és kapott egy átok pecséttel a homlokán, mint egy életre szerződést. A pecsét csak eltűnnek, amikor meghalt, és automatikusan lezárják a Byakugan.

HATAKE
Tagok: Hatake Sakumo (apja, elhunyt), és Hatake Kakashi (fia).
egy lil tudunk erről a klánt, de az tény, hogy Hatake Ichizoku a híres és megbecsült azok zseni. azonban egy tragikus tény, a múltban, hogy Hatake Sakumo öngyilkos lett, miután az összes megaláztatást megkapta a tresspasing a ninja kódokat. Kakashi maga nőtt fel bűnösségét, mivel a halála csapattársa, Uchiha Obito.

INUZUKA
Tagok: Inuzuka Tsume (anya), Inuzuka Hana (lányának), Inuzuka Kiba (fia), és Akamaru Kuromaru (ninken).
A klán ahol i kell újjászületni ^ o ^ igen, kutya szerelmesek! Inuzuka önmagában azt jelenti, a "House of Dog", és a klán tagjai mind nevezték egy részét a test egy kutya (Kiba = Fang, Tsume = karom, Hana = orr). Kiba's nagy testvér, Inuzuka Hana, dolgozik egy állatorvos a Konoha. minden Inuzuka klán tagjai egy ninken partnereként, mint a Kiba és Akamaru.

NARA
Tagok: Nara Shikaku (apa), Nara Yoshino (anya), Nara Shikamaru (fia).
Hiden: Kagemane no Jutsu, Kageshibari no Jutsu, Kagenui.
A Nara ismert fel szarvast, hogy használják az agancs a kábítószerek (istenem, én nem szeretem ezt az állatot kizsákmányolás >,<). azonban mindkét Shikaku és Shikamaru úgy tűnik, hogy ugyanaz a sors, azaz jellemzően női ^, ^

AKIMICHI
Tagok: Akimichi Chouza (apa) és Akimichi Chouji (fia).
Hiden: Baika no Jutsu
nehéz, hogy egy része ennek a klán nélküli megszerzése a súlya, mert a Hiden szüksége van egy csomó kalóriát. Ugyanakkor egyetértek azzal, hogy a BIG szép ^, ~ továbbá Chouji valóban jószívű és hűséges társ.

YAMANAKA
Tagok: Yamanaka Inoichi (apa), és Yamanaka Ino (lánya).
Hiden: Shintenshin no Jutsu, Shinranshin no Jutsu.
A Nara, Akimichi és a Yamanaka klán barátok a kezdetektől fogva. Shikaku, Chouza és Inoichi volt csapattársaival a múltban. Eközben Shikamaru, Ino Chouji és a csapattársaival a jelenben. "Ino", "Shika" és a "Cho" a neve a három kártyát, amelyek szükségesek a nagyra tartott trükkje "Inoshikacho" a hanafuda (japán játék).

ABURAME
Tagok: Aburame Shibi (apa) és Aburame Shino (fia).
Hiden: Kikaichuu
A klán titokzatos emberek és furcsa készségek. bölcs szavai: "Mint apa, olyan a fia" nagyon illik a Shibi és Shino. mindketten nézett ki, mint egy másolatát ugyanazon ruha és fekete napszemüveg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése