2011. január 8., szombat

Akatsuki Tagok

Pein
Mangában először megjelent: 238. fejezet
Animében először megjelent: 135. rész
Rejtett falu: Eső
Gyűrű: Rei (Nulla)
Ujj pozíció: jobb hüvelykujj
Furcsa mód az S-rangú bűnözők gyülekezete szó nélkül hallgat rá. Ő idézi meg a nagy szobrot, amivel kiszívják a bijuukat.Nagatonak hat kölönböző teste van,amiket valami gépen tárol. Társa Konan – aki az akatsuki egyetlen női tagja – titkon Tobinak jelent. Neki kell a többieket biztatnia, hogy azok végrehajtsák a küldetésüket, az összes bijuu befogását. Nyugodt harcos, aki jól osztja a parancsokat is. Azt mondják sose vesztett csatát.

Deidara
Mangában először megjelent: 247. fejezet
Animében először megjelent: Shippuuden 2. rész
Rejtett falu: Kő
Gyűrű: Aoi (kék-zöld)
Ujj pozíció: jobb mutatóujj
Ő és társa, Sasori kapták el a Shukakut, ami Gaaraban rejtőzik. A kezén lévő szájakba valami furcsa anyagot adagol, amikből aztán különböző formájú dolgokat gyárt, ezeket életre kelti, majd felrobbantja őket. Mindkét kezét elvesztette csata közben, az egyiket Gaara (a másikat Kakashi szelte le.) Később Kakuzu az egyiket visszaoperálta neki. Sasori halála után Tobi lett a partnere. a Sasuke ellen folytatott csata végén ténylegesen felrobantja magát és meghal.(manga 360 és környéke felé fölfelé egyaránt)

Konan
Mangában először megjelent: 238. fejezet
Animeban először megjelent: 135. rész
Rejtett falu: Eső
Gyűrű: Byaku (fehér)
Ujj pozíció: jobb középső
Keveset tudni erről a lila hajú Akatsuki tagról. Lány. Jiraya tanítváyna volt aki vele és még két társával(egyik Pain volt akkori nevén:Nagato) foglalkozott 3 évig..árvák voltak késöbb részt vettek a háborúban majd a polgárháborúban nyertek..a falujában Pain-t istennek Konan-t meg isten angyalának nevezik titokzatosságuk és hatalmas erejük miatt. Csak Ő és Pain tudja Tobi igazi erejét a többi Akatsuki tag ténylegesen Pain-t gondolja vezérnek, de Pain Tobitól kap minden nemű utasítást. Az egyetlen női tag a szervezetben. Pein mellett dolgozik. Ez a rejtelmes kettős jelent Tobinak, és úgy fest, hogy ő az egyetlen, aki tudja ki is az igazi vezér. Konan át tudja változtatni a testét papírrá, ami aztán lepkévé alakul, így térképezi fel a területet.

Uchiha Itachi
Mangában először megjelent: 139. fejezet
Animében először megjelent: 80. rész
Rejtett falu: Levél
Gyűrű: Shu (skarlát)
Ujj pozíció: jobb gyűrűsujj
Miután mindenkit lemészárolt a klánjából –Sasuke-n kívül- elhagyta faluját és csatlakozott ehhez a bűnszövetséghez. Hoshigaki Kisame a társa. Azt az utasítást kapták, hogy szerezzék meg a Narutoban lévő Kyuubit. Egyszer meg is próbálkoztak ezzel, ám nem sikerült, úgy döntöttek jobb alkalomra várnak. Viszont ez nem sikerült. Mivel Sasuke megölte egymás közötti csatájukban.

Zetsu
Mangában először megjelent: 234. fejezet
Animében először megjelent: 134. rész
Rejtett falu: Fű
Gyűrű: Kai (vadkan)
Ujj pozíció: jobb kisujj
Igen fura figura, az már egyszer szent! A teste egyik része világos, a másik teljesen sötét. Ezen kívül egészen érdekes "virág feje" is van. Egyedül utazott el, megnézni Sasuke és Naruto harcát. (Sokat lógott Tobival, mielőtt az Akatsuki tag lett volna. Mikor Tobi csatlakozott folytatta az egyedül létet.

Orochimaru (volt tag)
Mangában először megjelent: 49. fejezet
Animében először megjelent: 27. rész
Rejtett falu: Hang,Levél
Gyűrű: Sora (ég)
Ujj pozíció: bal kisujj
Mikor nem választották meg a negyedik Hokagenek tovább foglalkozott a tiltott technikák kifejlesztésével. Aztán elhagyta Konohát és csatlakozott az Akatsukihoz. Sasori partnere volt ez idő tájt. Megirigyelte Itachi erejét és elhagyta a szervezetet, ám magával vitte a gyűrűjét is. Nem sokkal később hozta létre a Rejtett Hang Falut.

Hoshigaki Kisame
Mangában először megjelent: 139. fejezet
Animében először megjelent: 80. rész
Rejtett falu: Köd
Gyűrű: Minami (Dél)
Ujj pozíció: bal gyűrűsujj
Kisame részt vett néhány gyilkosságban és lázadásban is, végül elhagyta a faluját és csatlakozott az Akatsukihoz. Uchiha Itachi partnere. Azt az utasítást kapták, hogy szerezzék meg a Narutoban élő Kyuubit. Egyszer meg is próbálkoztak ezzel, ám nem sikerült, úgy döntöttek jobb alkalomra várnak.

Kakuzu
Mangában először megjelent: 312. fejezet
Animében először megjelent: 135. rész
Rejtett falu: Vízesés
Gyűrű: Hoku (észak)
Ujj pozíció: bal középső
Missing-nin a Vízesés országából. Ő és társa Hidan szerezte be a két farkú macska démont. Fejvadász volt régebben, ám még mostanság is beszünteti az Akatsukis munkásságát egy kis vadászatért. A teste össze van fűzve egy fura kaccsal, amivel kiszedi halott ellenségei szívét, és magába rak. Ez garantál neki elementáris védelmet. Közeli kapcsolatban van a vízzel, de ugyanúgy a tűzzel, széllel, földdel és villámmal is. (Kakashi elpusztította a Föld szívét, Hidan véletlenül a Víz szívét, Naruto a Szél és Tűz szívét. Végül Kakashi végzett vele.

Hidan
Mangában először megjelent: 312. fejezet
Animében először megjelent: 135. rész
Rejtett falu:Egy ismeretlen ország szülötte
Gyűrű: San (három)
Ujj pozíció: bal mutatóujj
Hidan egy hosszú kaszát hord magával, ő a leglassabban támadó a csapatban. Sok eddig ismeretlen országban megfordult már. Ő és társa Kakuzu fogták el a kétfarkú macskadémont. Hidan egy gonosz isten vallását gyakorolja, aminek a neve Jashin. Ez a vallás a káoszt és a halált szereti, Hidan majdhogynem halhatatlan, túlélte a lefejezését is. (Egyik Kakuzu-s fejvadászaton megölte Sarutobi Asumát egy ismeretlen technikával, amely visszasugározta az ellenfélre az őt ért fájdalmakat. Teste felrobbant és porrá égett, csak a feje maradt meg. Shikamaru azt pedig belevetette egy méyl üregbe, hogy ott szenvedjen az idők végézetéig, mivel ugye halhatatlan. Végül ráomlott egy rakat szikla. Valószínüleg még mindig ott raboskodik.)

Sasori
Mangában először megjelent: 247. fejezet
Animében először megjelent: Shippuuden 2. rész
Rejtett falu: Homok
Gyűrű: Tama (gömb)
Ujj pozíció: bal hüvelykujj
Sasori (jelentése skorpió) a Homok faluból származik. Sasori legendás bábhasználó, 20 évvel a széria kezdete előtt hagyta el a Rejtett Homok faluját. A saját testének egy részét átalakította bábbá, ám némi vért és húst meghagyott saját testéből, ezeket egy ládában őrzi. A "hitokugutsu" metódust használja, hogy az embereket bábbá változtassa miközben azok még élnek, elérve ezzel azt hogy használni tudja a technikájukat még a haláluk előtt. (Meghalt mikor Chiyo és Sakura ellen harcolt, a hezitálás okozta a vesztét, ugyanis nem akart az anyjával végezni, aki addigra már báb lett.
Tobi
Mangában először megjelent: 280. fejezet
Animében először megjelent: -
Rejtett falu: Levél(?)
Gyűrű: Tama (gömb)
Ujj pozíció: bal hüvelykujj
Zetsu által került be a csapatba, (Sasori halála után). Enyhén ügyetlen, udvarias beszélgetés közben. (Sasori halála után elfoglalta Sasori helyét a csapatban, megkapta a volt gyűrűjét is, sőt egy csapatba került Deidaraval.Bár ügyetlen kezdőnek tűnik valójában az Akatsuki egyik alapító atyja, hiszen ő maga a legendás Uchiha Madara.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése